Tarieven

Gratis intakegesprek

Indien je geconfronteerd wordt met een juridische probleem, bijvoorbeeld met een dagvaarding in een strafzaak, of de uitkering dreigt te worden beëindigd, dan vind je het natuurlijk fijn als je terecht kunt bij een juridisch professional, zonder dat je daarvoor meteen kosten hoeft te maken. Daarom bieden wij een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aan.

Tijdens dat intakegesprek wordt je juridisch probleem besproken en wordt tevens een eerste inschatting gemaakt van de haalbaarheid van de zaak (voor zover dat natuurlijk mogelijk is). Daarbij wordt ook meteen gekeken wat de eventuele kosten voor een procedure voor je zullen zijn. Daaronder vallen natuurlijk ook de advocaatkosten.

Whatsapp: +31 (0)6 14 22 30 74

raafs advocatuur advocaat limburg sittard vreemdenlingenrecht assielrecht bestuursrecht strafrecht horizontal 00055
raafs advocatuur advocaat limburg sittard vreemdenlingenrecht assielrecht bestuursrecht strafrecht horizontal 00023

Toevoeging

Ons kantoor werkt vaak op toevoegingsbasis, ook wel ‘pro deo’ genoemd. Wij dienen dan een aanvraag in bij de Raad voor Rechtsbijstand in Den Bosch en die beoordeelt dan of je in aanmerking komt voor een toevoeging. Afhankelijk van het inkomen legt de Raad voor Rechtsbijstand je een eigen bijdrage op. Indien je op of onder het sociale minimum zit, kun je (afhankelijk van de gemeente waarin je woont) voor deze eigen bijdrage ook aanspraak maken op bijzondere bijstand. In zo’n geval is de rechtsbijstand zelfs kosteloos. 

Uurtarief / fixed fee

Mocht je inkomen te hoog zijn voor een toevoeging, dan werken wij natuurlijk ook op basis van een uurtarief. Deze tarieven zijn beslist concurrerend, omdat wij bij het bepalen van het uurtarief in een zaak rekening houden met het belang van de zaak en met uw inkomen. Soms is het mogelijk om een vaste prijs (fixed fee) af te spreken voor alle werkzaamheden in een bepaalde zaak. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met je om één en ander voor je te verduidelijken.

Derdengelden

Raafs Advocatuur beschikt niet over een derdengelden rekening en kan ten behoeve van haar cliënten geen derdengelden ontvangen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ben je op zoek naar een advocaat? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen of en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Whatsapp: +31 (0)6 14 22 30 74

Whatsapp
💬 hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?